Over ons

Vanuit een passie voor groen

Eigenaar Thies van der Voort heeft een ongelofelijke passie voor groen. Van kinds af aan is hij al gek op planten en bloemen. Na diverse stages, opleidingen en werkervaring van hovenier tot projectleider van grote daktuin- en groenprojecten, werd het tijd om met zijn kennis zijn eigen bedrijf op te richten.

Creativiteit, specialistatie, expertise en groen

Bij Van Der Voort Green Support staat maatwerk voorop. Wij helpen je niet alleen bij het realiseren van een groene droomtuin, maar denken ook met je mee bij het ontwerpen van deze tuin. Met onze jarenlange ervaring, vakopleidingen en expertise zorgen wij ervoor dat jouw tuin een plek wordt waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie