Van der voort Green Support

Hovenier Schagen

Ben je op zoek naar een hovenier in Schagen en omgeving? Welkom bij Van Der Voort Green Support. We staan klaar om je tuindromen werkelijkheid te maken. We bieden een totaalpakket aan diensten. Zo voorzien we je graag van advies, een ontwerp, de realisatie van je droomtuin maar beheren we deze ook. Uiteraard kun je ook gewoon één van deze diensten kiezen.

Direct een offerte

Tuinadvies in Schagen

Jouw tuin of terrein is niet de eerste die we maken. We hebben jarenlange ervaring met tuinen, bestrating en houtwerk. Om deze reden voorzien we je graag van een deskundig advies. We helpen je bij het creëren van een tuin of terrein die perfect aansluit bij je wensen. Daarnaast geven we je gewoon een eerlijk en transparant advies. Dat is iets wat onze klanten het meest waarderen, zo blijkt ook uit onze reviews.

Mogen we jou ook adviseren? Dan maken we eerst een vrijblijvende afspraak. Hierin bespreken we je wensen en maken we kennis met elkaar. We willen graag een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de plannen die jij al hebt met de tuin. Zodat je tevreden bent met het advies dat we je geven. 

Meer over advies
tuinadvies in schagen

Tuinontwerp

In het ontwerp schetsen we je droomtuin uit. De inhoud van het ontwerp hebben we tenslotte al besproken tijdens het adviesgesprek. Aan de hand van 3D-illustraties maken we een ontwerp van je tuin welke we met schrift onderbouwen. Dit ontwerp passen we oneindig aan tot je helemaal tevreden bent.

Voordat we je tuin gaan ontwerpen, bespreken we natuurlijk of, en hoeveel dit zal kosten. Het is bij ons ook mogelijk om alleen een tuin te laten ontwerpen, waarbij je de uitvoering zelf of door een ander laat doen.

Bij het ontwerpen van je tuin hoort uiteraard ook een offerte. Je ontvangt een duidelijk en eerlijk voorstel voor het uitvoeren van je ontwerp. Vanzelfsprekend zit je nergens aan vast en gaan we pas voor je aan de slag als je zelf je handtekening hebt gezet.

Meer over ontwerp
tuinontwerp in schagen

Tuin aanleggen

Wij adviseren en ontwerpen niet alleen, we kunnen je droomtuin ook daadwerkelijk realiseren. Dat doen we in de stap realisatie. Hierin brengen we al je dromen tot leven. Het ontwerp wordt gerealiseerd door vakkundig en bekwaam personeel.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om zonder ontwerp gebruik te maken van onze diensten. Zo kunnen we je helpen bij alles omtrent je tuin, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van je schutting, het plaatsen van een tuinhuis, een sedumdak aanbrengen, nieuwe bestrating of het herinrichten van je bloemen en planten.

Heb je een vraag? Twijfel niet en neem gewoon contact met ons op. We staan je gewoon te woord en geven je eerlijk advies.

Meer over aanleg
tuin aanleggen in schagen

Beheer van je tuin

Jouw prachtige tuin of terrein heeft ook onderhoud nodig. Alles dat groeit en bloeit dient af en toe bijgeknipt, bewaterd of gesnoeid te worden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Als hovenier in Schagen zijn we vaak in de regio te vinden waardoor we jouw tuin kunnen beheren wanneer jij dat wil. We verzorgen je tuin of terrein aan de hand van afspraken die we gezamenlijk maken. Hierin kunnen we je uiteraard ook adviseren. Meestal doen we een maandelijkse of een jaarlijkse onderhoudsronde voor onze klanten.

Is je tuin niet door ons aangelegd? Geen probleem. In dat geval komen we de situatie eerst even zelf bekijken. Vervolgens stellen we een advies op en geven we je een transparante offerte. We gaan pas aan het werk als jij helemaal akkoord bent.

Meer over beheer
beheer van tuin in schagen

Over Van Der Voort Green Support

Ons bedrijf is opgezet door Thies van der Voort. Thies heeft een ongelofelijke passie voor groen. Al in zijn jongste jaren was hij gek op alles dat groeit en bloeit. Tijdens zijn opleidingen heeft hij al veel ervaring opgedaan bij diverse hoveniers in de regio van Schagen. Na veel ervaring op te doen als hovenier, en daarna als projectleider bij grote daktuin- en groeiprojecten, heeft Thies de keuze gemaakt om zijn kennis en kunde in te zetten voor zijn eigen bedrijf.

We hebben al veel tuinen in Schagen, Anna Paulowna, maar ook verder, mogen aanleggen en onderhouden. Grote kans dat je ons dus wel eens voorbij hebt zien komen. Ons bedrijf zit gevestigd in Anna Paulowna, waardoor we snel bij je zijn en we korte lijnen met elkaar hebben.

Meer over ons

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie