Diensten

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen

Advies

Voor het uitbrengen van een advies vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn. Wij streven naar duidelijke communicatie voor jou als klant en gaan het advies pas verder uitwerken als jij 100% tevreden bent.

Verder lezen

Ontwerp

Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, zullen wij aangeven of hier kosten aan zijn verbonden en wat deze kosten zijn. Het is ook mogelijk om alleen een ontwerp of werkplan door ons te laten maken en de uit te voeren werkzaamheden zelf te doen.

Verder lezen

Realisatie

Alle besproken wensen worden vakkundig gerealiseerd door bekwaam personeel.Communicatie is key en daarom word je altijd op de hoogte gehouden over de voortgang en de ontwikkeling van jouw project. Is er iets tijdens de uitvoering wat je anders wilt? Dan kunnen we dit bespreken en wordt het aangepast.

Verder lezen

Beheer

Vergeet niet dat een tuin of terrein onderhoud nodig heeft. Daarom biedt Van der Voort Green support de optie om aangelegd project in beheer te houden. Wij verzorgen je tuin of terrein aan de hand van gemaakte afspraken.

Verder lezen

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie