het onderhouden van jouw droomtuin

Beheer

Vergeet niet dat een tuin of terrein onderhoud nodig heeft. Daarom biedt Van der Voort Green support de optie om aangelegd project in beheer te houden. Wij verzorgen je tuin of terrein aan de hand van gemaakte afspraken.

Vergeet niet dat een tuin of terrein onderhoud nodig heeft. Daarom biedt Van der Voort Green support de optie om aangelegd project in beheer te houden. Wij verzorgen je tuin of terrein aan de hand van gemaakte afspraken. Dit kan in de vorm van een maandelijkse of jaarlijkse onderhoudsronde. Dit is geheel af te stemmen naar wens. Daarna kan het genieten pas echt beginnen!

Heb jij al een bestaande tuin en wil je graag een onderhoudsronde? Dan kan de situatie ter plaatse beoordeeld worden om te kijken hoe we dit kunnen invullen. Er wordt een advies gegeven en een offerte opgesteld. Aan de hand hiervan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

No items found.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie