het realiseren van jouw droomtuin

Realisatie

Alle besproken wensen worden vakkundig gerealiseerd door bekwaam personeel. Communicatie is key en daarom word je altijd op de hoogte gehouden over de voortgang en de ontwikkeling van jouw project. Is er iets tijdens de uitvoering wat je anders wilt? Dan kunnen we dit bespreken en wordt het aangepast.

De handtekening is gezet en het ontwerp gaat leven. Alle besproken wensen worden vakkundig gerealiseerd door bekwaam personeel.

Communicatie is key en daarom word je altijd op de hoogte gehouden over de voortgang en de ontwikkeling van jouw project. Is er iets tijdens de uitvoering wat je anders wilt? Dan kunnen we dit bespreken en wordt het aangepast.

Daarnaast is het bij Van Der Voort Green Support natuurlijk ook gewoon mogelijk om zonder een ontwerp iets moois te realiseren in een bestaande tuin. Hierbij kun je denken aan:

  • Vervangen van een schutting
  • Plaatsen van een tuinhuis, overkapping of veranda
  • Creëren van sedumdaken
  • Bestratingen
  • Herinrichten van planten, bomen en bloemen
No items found.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie