een eerlijk advies voor jouw droomtuin

Advies

Voor het uitbrengen van een advies vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn. Wij streven naar duidelijke communicatie voor jou als klant en gaan het advies pas verder uitwerken als jij 100% tevreden bent.

Er kan vrijblijvend een afspraak worden gemaakt om ons te leren kennen en erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw ideeën en wensen. Het doel hiervan is om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de plannen die jij in gedachten hebt. Deze afspraak vindt plaats bij jou thuis, zodat wij meteen een inschatting van het plan kunnen maken en eventuele maten specifiek gemeten kunnen worden.

Voor het uitbrengen van een advies vinden wij het belangrijk om eerlijk te zijn. Wij streven naar duidelijke communicatie voor jou als klant en gaan het advies pas verder uitwerken als jij 100% tevreden bent.

Voorbeelden voor advies:

  • Tuinontwerpen
  • Tuinaanleg
  • Beplantingsplannen
  • Onderhoud
No items found.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie