het schetsen van jouw droomtuin

Ontwerp

Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, zullen wij aangeven of hier kosten aan zijn verbonden en wat deze kosten zijn. Het is ook mogelijk om alleen een ontwerp of werkplan door ons te laten maken en de uit te voeren werkzaamheden zelf te doen.

Een ontwerp is het uitdenken en schetsen van de plannen die zijn besproken tijdens een adviesgesprek. Dit kan in de vorm van een handgemaakte tekening of een werkplan waarin al je wensen staan beschreven aan de hand van teksten en illustraties. Het ontwerp kan ten alle tijden worden aangepast.

Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, zullen wij aangeven of hier kosten aan zijn verbonden en wat deze kosten zijn. Het is ook mogelijk om alleen een ontwerp of werkplan door ons te laten maken en de uit te voeren werkzaamheden zelf te doen.

Tijdens het uitwerken van een ontwerp wordt er rekening gehouden met allerlei randzaken:

  • De bodemgrond
  • Het lichtinval zowel buiten als binnen
  • Geschikte beplantingstype
  • Erfgrens met eventuele buren

Bij het ontwerp hoort ook een offerte. Deze wordt opgesteld aan de hand van al jouw wensen. In een persoonlijk gesprek wordt het ontwerp, aanvullende informatie en de offerte toegelicht. Vanzelfsprekend wordt er nog geen uitvoering gepland als je nog geen handtekening hebt gezet. Wil je bepaalde werkzaamheden in de offerte aanpassen? Geen probleem! Wij gaan graag met je in gesprek over wat er anders kan.

No items found.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

"Schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Zeer tevreden over hoe Thies te werk gaat, hij verstaat zijn vak goed. Goede communicatie en een super eindresultaat."

Marlies Brommer, via Google

"Onlangs schuttingen laten plaatsen door Van der Voort Green Support. Thies is een perfectionist met liefde voor het vak. Hij ziet geen problemen maar oplossingen en heeft oog voor detail.."

Johan en Jose de Jong, via Google

"Afgelopen jaar een nieuwe tuin met schuur en overkapping aan laten leggen, helemaal naar mijn wens. Het begint met een offerte de moeite en tijd die hij hier voor neemt is al bijzonder in deze tijd. Dan de uitvoering en deskundigheid op en top..."

Stéfan Cornax, via Google

"Wij zijn super blij met onze bestrating. Snel en met kwaliteit gelegd. Door professionele mensen. Heel vriendelijk en meedenkend. Ook bij kleine obstakels blijven zij doorgaan tot het is wat het moet zijn. Top!"

Pascalle Buning, via Google
vraag een offerte aan

Benieuwd wat we voor jou kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kostenindicatie